Tuesday, October 1, 2013

hari ini hari itu

assalamualaikum. hai blog, blogger, reader, follower. :)

Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad.
Dannn
Alhamdulillah. selesai sudah wedding cousin(perempuan) yang berlangsung semalam. 29 september 2013 bersamaan dengan birthday beliau juga.

Alhamdulillah dhia selamat sampai kat rumah sewa pukul 12 malam tadi.
Semua berjalan seperti yang di rancang.
Nak post gambar cerita nye ni.
Tapi akan dhia update gambar sekitar majlis tu dekat tab page 'Encik Nikon', kat atas blog dhia tu, cuba scroll ke atas, tengok tab page betul betul kat bawah gambar header (kapal tu).
sebelah tab page 'Random' tuuu. haaaa yang tuuu. atau klik je sini haaaa SINI! SINI! klik!
Tapi kalau buka tapi tengok takde lagi gambarnye, maksudnya skrin korang tak rosak, tak perlu betolkan, sebab memang dhia belom masukkan gambar lagi.
dhia nak kena tapis dan pilih dulu dalam memory card tu. hehe.
Tapi bersama entry ni dhia ade selitkan sekali satu gambar dulu. tak boleh lebih nanti tak kejutan!.
okey. itu saje. jumpa next entry yow. caw cincawww.


SELAMAT PENGANTIN BARU DAN HAPPY BIRTHDAY. SEMOGA KEKAL BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT.
#khas dari pengapit. hehe :)


No comments:

Post a Comment