Wednesday, December 25, 2013

finalelele

assalamualaikum :)

lama dah dhia tak update entry baru. lagi lagi bila dah habis kelas e-commerce. en. hasman dah takde bagi tajuk tajuk entry untuk di post dah. jawabnye berhabuk la blog ni. hehehe
terima kasih lah en. hasman sebab banyak bagi nasihat dan tunjuk ajar untuk kami semua. :)
doakan kejayaan kami the retailerss yoww.

final dekat dah. harap soalan semua boleh dijawab dengan betul.
perasaan lama datang balik. perasaan rindu memories uitm segamat akan berulang untuk memories di uitm shah alam. untuk kawan kawan dan classmate, nice to know you all. korang memang best gile.
hope terus keep in touch and sahabat till jannah.
terima kasih untuk susah senang bersama. love all of you. especially ayu and zarina yang memang best friend dari dip and su walaupon degree baru rapat, but mcm dah lama kenal and you are d best housemate ever! hehe.
tak lupa yana. su dgn yana is my coursemate dip dulu. and degree jadi clasemate. korang mmg awesome. and buat tira, syufi, atyn wani, miera farahin, yasmin, qila, ika, atin syuhada, sab, aina, syahirah, nadia, faeza, afie, ika kecik, ika dahlan, fit, amni, hafizah, dayang,miera, and the boys, ajen, hassan, bard,  acap, afzal, amer, elwi, ikram, fadzil, ajim,. harap takde nama yang tertinggal. hope can see all of you again somewhere, somehow.

nak buat special thanks la siket. thanks housemate (ayu,zarina, su) a.k.a my bestfriend yg juga satu kelas gaduh baik gaduh. awesome!haha
thanks bard for our business group. good experiences for us. you are the best runner. haha. hujan2, pukul 1 pagi anta kuali naek moto. okey thank you.
thanks jugak kat hassan banyak kali gak la tumpang bila ade trip gerak pagi pagi and bagi pinjam keta setiap hari selasa. kancil hang is the best okey! dgn lagu2 yg aku mmg layan n dah naek hafal. haha.
and thank you yana because always study same2 mase kat kolej n birthday cupcake n cute teddy keychain. gonna miss you yana.
tq amer for the birthday choc cupcake. tq ajen n acap untuk lilin. haha.
and thank you untuk semua orang untuk susah senang kita tu mmg takkan lupa sampai bila2.
we are such a big family. sekecil mane pon memory tu, aku akan ingat sampai bila2 sebab korang semua memang awesome! love you all!

jujur, degree lagi best dari dip. kekekeke. but i love both! thanks!
Goodluck for our final exam. :)

wuhuuuu. nak nangisss

dhia akan upload gambar kat tab encik nikon. :)